Liefdevolle relaties hebben talloze voordelen; veiligheid, gezelschap, een partner die achter je staat en, als je geluk hebt, een echte vriend. Goede relaties genieten ook van een uniek niveau van intimiteit. Maar soms kan werkdruk, stress, kinderen of andere problemen een gezonde seksuele relatie verstoren. Seks kan voorspelbaar, routine of zelfs simpelweg niet meer leuk worden. Een van de gemakkelijkste manieren om je seksleven weer wat kleur te geven is door seksspeeltjes te introduceren. Hier 5 redenen waarom seksspeeltjes ook jouw seksleven een boost zou kunnen geven. Snel naar die online sexshop en bestellen maar!

#1: Seksspeeltjes verbeteren je communicatie

Seksspeeltjes kunnen niet alleen een echt leuke toevoeging zijn aan al geweldige seks, maar ze stellen ook helpen hun grootste probleem op te lossen: communicatie. Voor een groot deel vanwege het destructieve stigma rondom seks in het algemeen, kan communiceren over wat we willen en nodig hebben op dat gebied erg moeilijk zijn. Een seksspeeltje introduceren is een leuke manier om deze vaardigheid te oefenen. Als je een wederzijds opwindende manier wilt vinden om het te gebruiken, moet je communiceren, toch?

#2: Seksspeeltjes zijn gezond!

Wist je dat vibrator eigenlijk is uitgevonden als een medisch hulpmiddel? Het werd gebruikt als een therapie die werd gebruikt om vrouwelijke ‘hysterie’ af te wenden – een term die artsen toepasten op depressie, angst, of, je weet wel, emoties in het algemeen. Voor de vibrator gaven artsen met de hand clitorale stimulatie. Uiteindelijk werd er waarschijnlijk eentje erg moe, en vond hij de vibrator uit. De mentale, emotionele en fysieke voordelen van masturberen zijn echter totaal niet veranderd!

#3: Ze maken geweldige seks beter.

Veel mensen gaan er van uit dat als je een seksspeeltje gebruikt, dit betekent dat je seksleven slecht is. Maar niets is minder waar! Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat vrouwen die seksspeeltjes gebruiken, meer dan gemiddelde seksuele bevrediging en een orgasme melden. Perfect voor elke relatie dus! Volgens het Kinsey Institute hebben vrouwen die vibrators gebruiken ook een hoger niveau van verlangen én worden ze geiler tijdens de seks.

#4: Seksspeeltjes laten je je eigen verlangens ontdekken

Tenzij je precies weet wat je leuk vindt in bed, kan zowel jezelf als je partner plezieren een grotere uitdaging zijn dan het oplossen van een rubiks-kubus. Voor vrouwen is een seksspeeltje een geweldig middel om precies te ontdekken wat er nodig is om een ​​geestverruimend, teenkrullend, vingerklemmend orgasme te hebben. En dat is alles wat je wilt als partner zijnde!

#5: Seksspeeltjes versterkt je intimiteit

Met de toevoeging van seksspeeltjes om je relatie, komt er nóg meer plezier in je seksleven. Onderzoek doen naar wat jullie beide leuk vinden zorgt niet alleen voor opwinding, maar ook voor kennis over wat zowel jij als uw partner lekker vinden op seksueel gebied. Hoe meer je leert over elkaar op die manier, hoe groter de intimiteit tussen jullie twee zal worden. En intimiteit, zowel in als buiten de slaapkamer, is essentieel voor een gelukkig en gezonde relatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*