Als je hier op NaughtyNews.nl bent beland, dan weten we zeker dat je net als wij gek bent op erotiek. Toch is het voor bijna elk koppel onvermijdelijk: de seksuele sleur. Hoe wild we in het begin van de relatie als konijntjes tekeer gaan, zo timide en seksloos kan het na verloop van tijd worden. Dit heeft tal van mogelijke redenen, zoals stress, werkdruk, weinig tijd, kinderen en ga zo maar door. Een gebrek aan fysieke intimiteit kan echter funest zijn voor je relatie. Daarom geven we in dit artikel 5 tips om je seksleven een geweldige boost te geven – zodat je samen met je partner uit die seksuele dip kunt komen. Have fun!

1. Probeer eens iets nieuws

Dit kan zo ongeveer alles zijn waar jij en/of je partner nieuwsgierig naar zijn of waar je altijd al mee wilde experimenteren. Probeer verschillende posities of seks ergens anders dan je slaapkamer. Dit kan je keuken, de douche, de hangmat in je achtertuin, de achterbank van je auto of een hotel zijn. Als jij en je lover een beetje experimenteren houden, ga dan samen eens op zoek naar seksspeeltjes, zoals bondagesets en vibrators of misschien wel buttplugs en blinddoeken. Overweeg daarnaast ook eens een niet-seksuele bezigheid die je samen met je partner kunt uitvoeren. Een gezamenlijke hobby kan absoluut nieuw vuur in de relatie bezorgen!

2. Zet een spannend filmpje op

Een simpele zoektocht op internet bewijst dat er vele miljoenen pornofilms te vinden zijn. Er is genoeg om uit te kiezen, zowel voor hetero als homostellen. Als je met je geliefde een erotische film bekijkt, kun je allebei meteen in de stemming komen! Het kan ook een geweldige bron van sexy ideeën zijn om uit te proberen, dus het kan de moeite waard zijn om een ​​paar solo sneak peeks te bekijken als je op zoek bent naar iets nieuws om je partner mee te verrassen. Je kunt zelfs overwegen erotica aan elkaar voor te lezen!

3. Plan vooraf een sexy avond

Spontaniteit kan worden overschat. Als jij en je partner altijd wachten op het perfecte moment of op de stemming om toe te slaan, zit je misschien veel te wachten, dus ga zitten en zoek uit wanneer jullie allebei tijd hebben voor seks en schrijf het in je agenda. En kies niet alleen een datum en tijd – maak meer specifieke plannen: kies een plaats, een kamer, zelfs een fantasie die je misschien wilt uitbeelden. Door vooraf zoveel mogelijk het podium te bepalen, zaai je ook anticipatie die kan opbloeien tot volledige opwinding tegen de tijd dat je samenkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*