Mocht je dit artikel hebben aangeklikt met het idee dat we je gaan vertellen hoe belangrijk communiceren over seks wel niet is voor je relatie, dan zit je verkeerd. In andere artikelen hebben we het hier vaak genoeg over gehad op NaughtyNews: een goede communicatie over wat je wel en niet leuk vindt is immers van uiterst belang als jij en je lover een beetje goed willen matchen in de slaapkamer.

Gebrek aan communicatie

Ervan uitgaande dat jij en je lover precies van elkaar weten wat jullie fijn vinden, gaan we het in dit artikel net even anders doen. In plaats van je te stimuleren om te praten over, tijdens, en na de seks, vertellen we je in dit artikel waarom juist een gebrek aan communicatie tijdens de seks ook héél leuk kan zijn. Dit is waar ball gags, of knevels, om de hoek komen kijken.

De rubberen balknevel wordt in zoveel fetisj-scènes en films gebruikt, dat het een beetje een must-have is geworden voor iedere BDSM-beoefenaar. Bondage gags worden om vele redenen gebruikt. Sommigen gebruiken gags om lawaaierige onderdanen stil te houden tijdens soms pijnlijke spelletjes. Anderen geven de voorkeur aan controle of vernedering. Er zijn zelfs gags in medische stijl die helpen om de mond open te houden – uiteraard voor verschillende redenen.

Geen zeggenschap

Maar waarom zou je een ball gag gebruiken? Nou, volgens BDSM liefhebbers creëer je met zo’n knevel een compleet nieuwe band met je partner. “De persoon die de gag draagt, geeft volledige controle aan zijn partner. Zonder spraak hebben ze geen zeggenschap meer over hun seksuele bevrediging. Dit opgeblazen gevoel van vertrouwen zal niet alleen leiden tot ongelooflijke fysieke en emotionele reacties in het lichaam, het zal ook je relatie versterken”, vertelt een ervaringsdeskundige.

“Balknevels zijn enorm populair bij fetisjisten. Sommigen worden seksueel opgewonden door gags en het geluid van geknevelde mensen – vooral tijdens seksuele handelingen – evenals de aanblik van hun oncontroleerbaar kwijlende partner”, zegt weer een ander. “Het dragen van een balknevel kan ook worden gezien als een daad van straf en vernedering. Hun behoefte om te worden tegengehouden en gestraft door hun dominante partner draagt ​​bij aan de BDSM-factoren van discipline en dominantie. Voor anderen draagt ​​het dragen van een dergelijk fysiek object in hun mond bij aan hun masochistische fantasieën”, vervolgt hij.

Uitproberen maar!

Kortom: Ben je klaar om iets nieuws en gewaagd uit te proberen? Of ben je gewoon op zoek naar nieuw speelgoed om toe te voegen aan je verzameling bondage-tools? Dan is een knevel misschien wel een goede optie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*