De Australische zilversmid Colin Burn heeft een prijzige traktatie voor je in de aanbieding. Zijn Pearl Royale zou een heel speciale dame heel gelukkig kunnen maken. Of brak. Het prijskaartje? 1 miljoen dollar!

De juwelier is op zoek naar een winkel in de VS om zijn machtige vibrator Pearl Royale te presenteren als een middelpunt van de tentoonstelling ‘olisbos’, het Griekse woord voor dildo. In een interview met de New York Post zei hij: “Mijn inspiratie was om iets te creëren dat de waarde aantoont die mensen aan seks hechten.” De beste man is ervan overtuigd dat hij een koper kan vinden. Hij zei dat veel mensen “veel geld uitgeven voor de ervaringen van het bezitten van Maseratis en dergelijke”. Dus waarom zou je je vriendin niet op een prachtige vibo trakteren?

Het gaat hier niet enkel om een stunt. De man is al 15 jaar bezig met het maken en verkopen van luxe en kostbare seksspeeltjes. In het verleden verkocht hij een wit-en-goud dildo voor 38,0000 dollar, een goud-ei vibrator voor 25.000 dollar en een speciale zweep gemaakt van mensenhaar en een gouden handvat voor 19.000 dollar.

De Pearl Royale Vibrator heeft een behuizing gemaakt van platina en wordt geleverd met 2000 diamanten, waaronder koninklijk-blauwe saffieren en dure diamanten. Om het speelgoed te starten, krijgt de potentiële eigenaar ook een sleutel van platina. Blijkbaar heeft Burn twee Pearl Royale gemaakt, maar hij verkoopt er maar één. Het prototype moest worden gebruikt om te testen… “De echte zit in een kluis. We willen hem niet vervuilen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*