In Florida is een koppel opgepakt voor openbare zedenschennis. De twee waren verwikkeld in een stomende vrijpartij onder een boom, pal voor de deur van een superette in Fort Myers Beach. Volgende keer maar een sexclub opzoeken!

De man was naakt, zijn liefdesgezellin droeg enkel een wit T-shirt. Toen de politie aankwam waren zij volop de liefde aan het bedrijven. Kreten als ‘Nu niet stoppen!’ en ‘Ja, daar, meer!’ waren niet van de lucht. Een vrouwelijke politieagente probeerde het koppel te doen ophouden met hun publieke vertoning, maar daar hadden ze geen oren naar.

Bij een tweede poging staakten de twee alsnog hun activiteiten. Deeigenaresse van de superette zat was niet blij met de ongewenste reclame voor haar zaak. ‘Het koppel was ruim een uur aan de gang. Voor de ogen van mijn klanten, van wie sommigen met hun kinderen boodschappen kwamen doen. Ik probeerde hen ook te doen ophouden, maar ze bleven gewoon doorgaan onder de boom voor mijn winkel.’ Het hitsige koppel mag nu afkoelen in de gevangenis. De borg werd vastgelegd op 5.000 dollar. De borg werd vastgelegd op 5.000 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*