De ontwikkelingen staan nooit stil. Dit is te merken in het dagelijkse leven, op de werkvloer en in de slaapkamer. Ook op het gebied van seksspeeltjes staan de ontwikkelingen echt nooit stil. Ben je zelf verzot op deze speeltjes? Dan is het leuk om eens naar de nieuwste speeltjes te kijken. Mogelijk vind je in dit artikel een speeltje waar je direct opgewonden van wordt.

Satisfyer Pro

De Satisfyer Pro is het toonbeeld van de ontwikkelingen in de wereld van seksspeeltjes. Dit is een uniek seksspeeltje met een siliconen mondje. Dit mondje moet je om je clitoris heen plaatsen, waarna het speeltje je clitoris iets naar binnen zuigt. Hierbij geniet je van een heerlijke onderdruk in combinatie met unieke pulsaties. Het is hierdoor net alsof je oraal bevredigd wordt.

Veel vrouwen hebben in de afgelopen periode al voor dit unieke speeltje gekozen. Spreekt jou dit speeltje ook wel aan? Let dan goed op dat er inmiddels meerdere varianten uitgebracht. De nieuwere varianten zijn daarbij nóg beter dan de oudere varianten.

Penispomp

Niet alleen voor vrouwen worden nieuwe seksspeeltjes ontworpen, maar ook voor mannen. Eén van de nieuwste speeltjes voor een man is bijvoorbeeld de penispomp. Deze pomp, ook wel erectiepomp of libidopomp genoemd, heeft een duidelijk doel: de bestaande erectie harder en groter maken. De penis wordt als het ware vergroot, waardoor de prestaties in de slaapkamer naar een hoger niveau getild worden. Bijkomend voordeel is dat je met een penispomp ook langer van een erectie kunt genieten.

Cockring

In de slaapkamer gebruiken meer en meer mensen een cockring. Dit is een ring die om de penis heen moet worden geschoven, waardoor je de seks langer volhoudt. Het uithoudingsvermogen van de penis wordt met een cockring als het ware opgewekt.

Let wel op: wil je een cockring gebruiken? Doe dit de eerste paar keren met glijmiddel. Na verloop van tijd kun je het ook zonder proberen, maar aan het begin biedt het glijmiddel belangrijke voordelen. Tevens mag een cockring nooit langer dan 20 minuten gedragen worden. Ook dat is een belangrijk aandachtspunt.

Bullet vibrator

Ben je als vrouw op zoek naar leuk vertier in de slaapkamer? Dan komt een bulletvibrator mogelijk goed van pas. Deze vibrator kun je op afstand bedienen en biedt krachtige bewegingen. Dankzij deze bewegingen geniet je van een ultiem genotsgevoel.

Uiteraard kun je met zo’n vibrator veel kanten op. Je kunt namelijk je partner de afstandsbediening geven; hij mag vervolgens de vibrator voor jou bedienen. Een garantie op veel genot!

Overigens kun je een dergelijke vibrator ook tijdens het voorspel gebruiken. Spreekt deze vibrator je niet helemaal aan? Je kunt uit nog tientallen soorten vibrators kiezen. Voldoende keuze in ieder geval qua seksspeeltjes voor man én vrouw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*