WGCZ SRO, het moederbedrijf van XVideos en merken zoals BangBros en Porno.com, was de hoogste bieder in een veiling van de activa van het failliete Penthouse Global Media.

WGCZ SRO bood 11,2 miljoen dollar voor alle activa van Penthouse Global Media, waaronder intellectueel eigendom, publicaties, uitzending en digitale rechten. Uitgesloten van de overeenkomst waren de inkomsten uit een samenwerking met Vice Industry Token en de clubfranchise en licentierechten voor de herenclubs van Penthouse. Die rechten werden voor $ 1,075 miljoen verkocht aan het huidige licentiebedrijf: Penthouse Clubs Global Licensing LLC.

Het legendarische bedrijf werd opgericht in 1965. Het publiceert het Penthouse Magazine dat beroemd is om zijn Penthouse Letters. Daarnaast zijn 8 tv-kanalen beschikbaar in meer dan 100 landen. Afgezien daarvan bezit het een groot aantal films en digitale rechten en vele websites.

Kelly Holland kon het geloof in het bedrijf niet versterken. Haar tijd aan de top van een van de meest iconische volwassen bedrijven komt tot een einde na meer dan 20 jaar werken bij Penthouse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*