Twijfel je erover een vibrator te kopen? Nou, laat ons de knoop voor je doorhakken! Iedere vrouw zou volgens ons een vibrator in haar nachtkastje moeten hebben liggen. Of je hem nu gebruikt voor wat zelfplezier of juist om het seksleven met je partner naar een hoger niveau te tillen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Intens seksueel genot is ermee binnen handbereik, en als extra bonus leer je met zo’n speeltje ook nog eens heel veel over je eigen lichaam. Lees hier 5 redenen waarom elke vrouw een vibrator zou moeten kopen!

Zelfliefde is belangrijk

Naast het feit dat het een geweldige manier is om te ontspannen, kan wat solo-play je helpen je op je gemak te voelen en vertrouwd te raken met hun lichaam. En laten we eerlijk zijn: met jezelf spelen is een onfeilbare manier om erachter te komen wat je leuk vindt en welke plekjes je graag stimuleert. Sommige mannen voelen zich bedreigd door hun partner die seksspeeltjes gebruikt, dus het is belangrijk om hem gerust te stellen dat ze geen vervanging zijn of dat je niet ontevreden over hem bent – en als je eenmaal weet hoe je jezelf kunt plezieren, zal dit je seksleven alleen maar verbeteren!

Een vibrator vergroot je libido

Vrouwen die vibrators gebruiken, kunnen een hoger niveau van seksueel verlangen en opwinding voelen doordat ze vaker seksuele gevoelens ervaren, en kunnen op hun beurt verlangen naar meer intimiteit. In een onderzoek onder 2.000 vrouwen door The Center For Sexual Health Promotion bleek dat vrouwen die vibrators gebruikten een hoger verlangen en meer opwinding ervoeren dan vrouwen die dit niet deden. En in plaats van een afnemende interesse in seks, stimuleert het juist het libido en de seksuele drift van een vrouw. Helemaal zo’n slecht idee nog niet dus, een vibrator kopen

Vibrators zijn goed voor je seksleven

Seks is een van de meest geweldige dingen in het leven, maar als je al lang met je partner samen bent, dan kan je op een gegeven moment in een seksuele sleur raken. Het is de moeite waard om de slaapkamer-activiteiten wat op te fleuren, en één van de beste manieren om dit te doen is door seksspeeltjes toe te voegen. Een Lelo vibrator hoef je namelijk niet alleen in je uppie te gebruiken, ook samen met je partner is een vibo héérlijk om mee te experimenteren.

Vibrators zijn goed voor je gezondheid

Ja, écht! Seksspeeltjes kunnen helpen bij het verlichten van vrouwen met pijn in de intieme zones. Dit werd onder andere onthuld in een onderzoek uit 2009 door de Universiteit van North Carolina. Het blijkt dat speeltjes geslachtsgemeenschap minder pijnlijk en intimiteit aangenamer kan maken. Tijdens de 19e eeuw werd ‘vaginale massage’ zelfs een geaccepteerde behandeling voor ‘hysterie’ bij vrouwen. Het medicijn? Een vibrator! Alles van nervositeit, slapeloosheid en flauwvallen tot gebrek aan eetlust waren symptomen, en artsen behandelden patiënten met vibrators om de kwaaltjes op te lossen. Met een vibrator clit ben je dus eigenlijk je eigen dokter.

Een vibrator verlicht stress en verbetert de slaap

Stress en slaapgebrek gaan vaak hand in hand, en een manier om beide te vermijden is door de kracht van een orgasme in te zetten. Een hormoon genaamd oxytocine komt vrij tijdens een orgasme, en dat hormoon zorgt voor gevoelens van tevredenheid en kalmte, en vermindert ook nog eens angst. Dit ‘liefdeshormoon’ helpt ook bij een goede nachtrust, zodat je je de volgende dag weer helemaal klaar bent voor wat komen gaatn. Een andere goede manier om stress te verlichten is een sensuele massage. Maar daar zul je eerst je partner eens lief voor aan moeten kijken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*