Valentijnsdag staat voor de deur, en als je de V-Day van dit jaar tot een van de beste ooit wilt maken, dan is een leuk setje sexy lingerie misschien precies wat je nodig hebt! Of je man nu een speciaal cadeau verdient of niet, we weten zeker dat hij zich als een kind in de snoepjeswinkel voelt als je in iets pikants voor hem verschijnt! Ben je juist de man en vind je dat je lover zich best eens in een sexy outfit mag opdossen deze Valentijnsdag? Dan is een sexy setje als pre-Valentine’s Day cadeau misschien wel de juiste move. In dit artikel geven we je een aantal tips om deze Valentijnsdag om te toveren tot de meest pikante die je ooit gehad hebt!

Spice up your Valentine’s Day met pikante lingerie!

Lingerie voor Valentijnsdag varieert van super sexy ouvert slipjes tot eenvoudig en ‘cute’ en biedt je een kleurrijk palet om mee te spelen. Wat jouw of je partners smaak ook is, een kijkje bij de Hunkemoller garandeert een ‘wauw’ reactie bij tal van setjes! Voor nieuwe koppels zijn felrode setjes een must-try, zeker wanneer het gecombineerd wordt met transparante delen en gedurfde vormen. Ga je liever voor iets meer speels? Dan zijn er tal van opties voor bijvoorbeeld witte kanten bodysuits, sexy hemdjes en matchende setjes. En voor houdt van details, zorgt een kanten bh en string-set gecombineerd met een zachtroze badjas áltijd voor een perfecte reactie. Lees snel door voor een aantal geweldige Valentijnsopties!

Een pikante bodysuit

Als het gaat om ultra-sexy Valentijnsdaglingerie, is een gedurfde en verfijnde bodysuit ongeëvenaard. Gemaakt van goede kwaliteit zit een body ontzettend lekker, wel zo belangrijk als hij tijdens de pikante avond (deels) aan blijft! Combineer een prachtige body met sexy kousen en hoge hakken, en we weten zeker dat je deze Valentijnsdag een homerun slaat.

De Private Collection

Houd je van lingerie, dan móet je de Private Collection van de Hunkemoller eens checken. Sterker nog: de pagina moet in je favorieten te vinden zijn! Spannende en verleidende setjes voor een sexy avond: dat is precies waar de setjes en lingerie van de Private Collection voor staat. Van complete sets tot sexy kimono’s en zelfs handboeien: we weten zeker dat je hiermee goed zit deze Valentijnsdag!

Jarretels

Let’s face it: mannen houden van jarretels. En nummer twee: er zijn weinig setjes die je níet 100x verleidelijker maakt door prachtige kousen met jarretels. Combineer ze met een toch al sexy setje uit de Private Collection, of een mooie bodysuit of simpelweg een mooie BH, en je vent zal binnen no-time beginnen te hyperventileren!

Waarom sexy lingerie geweldig is voor elke relatie

Sexy lingerie gaat trouwens niet alleen over er goed uitzien voor je partner – er zijn tal van andere redenen waarom het dragen van sexy ondergoed voordelen kan hebben voor alle betrokken partijen. Van helpen bij problemen met het gevoel van eigenwaarde tot het vergroten van de intimiteit tussen paren, een sexy lingerie setje kan tal van problemen oplossen! Als je nog niet overtuigd bent, lees dan verder om meer redenen te ontdekken waarom je – vooral deze Valentijnsdag – sexy lingerie zou moeten dragen (of geven).

Als je al een stabiele relatie met iemand hebt, is de kans groot dat er wederzijdse aantrekkingskracht is. Maar alleen maar aangetrokken zijn tot je partner is niet genoeg – intimiteit is de sleutel om elke relatie plezierig te maken en soepel te laten verlopen! Hoewel het zeker mogelijk is die intieme sfeer te creëren zonder veel moeite, kan het dragen van opwindend ondergoed net zijn wat je nodig hebt om je seksleven een treetje hoger te tillen. Sexy setjes kunnen helpen de boel in de slaapkamer op te fleuren door voorspel, zoenen en knuffelen tussen koppels aan te moedigen. Als je erover nadenkt, zegt niets meer ‘ik wil je’ als het aantrekken van een pikant rood Valentijnssetje voor je lover, toch? Go fit it, deze dagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*