Ben je hartstikke benieuwd naar het aanbod van een sex shop? Maar gruwel je bij de gedachte dat iemand die je kent je daar naar binnen ziet gaan? Of nog erger, dat je binnen een bekende tegen het lijf loopt? Of dat mensen raar kijken als je wel heel lang met die voorbinddildo in je handen staat? Geen zorgen. Ook online kun je prima seksshops vinden, waar het aanbod vaak ook nog eens stukken groter is. Je kunt er rustig alles bekijken zonder bang te zijn dat je een bekende tegen het lijf loopt, en hoeft ook niet toe te kijken hoe een medewerker vrolijk je dildo of andere toy scant en afrekent.

Dat doe je liever in je eentje

Natuurlijk zijn er mensen die er helemaal geen problemen mee hebben om een fysieke seksshop te bezoeken. Die er uitgebreid de tijd nemen om het assortiment te bekijken, en de speeltjes die hun voorkeur hebben verder toegelicht te krijgen door medewerkers, en daarbij gedetailleerd vragen durven te stellen over de precieze werking. Die het helemaal niets doet als ze in deze winkel een bekende tegenkomen, ook niet als ze net met een zweepje of een grote dildo in hun handen staan. Er is helemaal niks raars aan welke seksuele voorkeuren dan ook, toch?

Dat klopt. Maar laten we eerlijk zijn: de meeste mensen voelen toch niet echt de behoefte om daar met anderen over te praten, of dit uitgebreid uit te dragen. Ze houden het liever een beetje voor zichzelf, en dat is ieders goed recht. Seks is nog steeds één van de meest persoonlijke onderdelen van een mens, en dat je daar niet per se met anderen over wilt praten, dat is prima. En dat je om die reden je speeltjes liever uitzoekt zonder dat anderen over je schouder meekijken, daar is niets raars aan.

Hoe krijg je het juiste beeld?

Het nadeel van niet in een fysieke winkel maar online op zoek gaan naar sexspeeltjes, is dat het net wat lastiger kan zijn om er een goed beeld van te krijgen. Het assortiment staat niet in levenden lijve voor je uitgestald, je kan niets uitproberen of in actie zien. Ook het formaat inschatten kan net wat lastiger zijn.

Gelukkig worden online shops steeds beter, en doen ze er alles aan om jou een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden te geven. Met heel veel foto’s en soms ook filmpjes. Met uitgebreide beschrijvingen en wellicht zelfs reviews van gebruikers. Door deze goed te bekijken lukt het de meeste mensen om online uiteindelijk net zo’n goed beeld te krijgen als in een fysieke winkel, en gewoon het speeltje dat het best bij hen past uit te kunnen zoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*