Een holle buttplug lijkt in eerste instantie een anaal speeltje dat niet voor iedereen is weggelegd. Toch blijken veel gebruikers hiermee te willen experimenteren. Wanneer je een liefhebber bent van anale stimulatie zal het jou niet ontgaan zijn dat er heel veel soorten buttplugs zijn. Hiervan zijn de holle buttplugs en anker plugs de meest ‘speciale butplug’ van alle soorten. Door de vormgeving en toepassingsmogelijkheden worden deze buttplugs nu voornamelijk gebruikt door ervaren gebruikers.
Anker plugs en holle buttplugs zijn in de meeste gevallen ook geschikt voor de normale gebruikers waarmee ze kunnen experimenteren. Zowel voor koppel gebruik en solo anaal masturberen zijn holle buttplugs en anker plugs perfect om de anale mogelijkheden te verbreden en mee te experimenteren. Wat en hoe, lees je allemaal verder in deze blog.

Wat kun je met holle buttplugs en anker plugs?

Naast een vol en gevuld gevoel, zoals bij klassieke buttplugs, is een holle buttplug ook geschikt voor vloeistof spelletjes waarmee je deze in de anus kunt laten vloeien. Daarnaast zorgt een holle buttplug voor inkijk binnen de anus waardoor het open gevoel voor een spannende ervaring zorgt. Het open karakter van een holle buttplug geeft hierdoor een prima samenspel met de partner.

Een ankerplug is een buttplug die zorgt voor een gestrekt gevoel binnen de anus. Door het uitklapbare deel wordt de anus als het ware van binnen uitgestrekt waardoor het gevoel nog intenser is. In sommige gevallen zijn ankerplugs ook hol van binnen waardoor de plug als het ware ingedrukt kan worden. Let wel even op dat een hol ontwerp gesloten is bij ankerplugs. Dit wil zeggen dat tijdens gebruik het holle gedeelte niet te zien is.

Hoe worden ankerplugs en holle buttplugs het beste ingebracht?

Een belangrijk onderdeel bij het gebruik van holle buttplugs of ankerplugs is het gebruik van glijmiddel op waterbasis. Zeker bij deze buttplugs is een soepele penetratie belangrijk voor een prettig en veilig gevoel. Smeer zowel op de anus als op de buttplug voldoende glijmiddel en wees niet te zuinig. Voldoende glijmiddel zorgt er ook voor dat de ankerplug en holle buttplugs eenvoudiger te verwijderen zijn na gebruik. Hiernaast zorgt glijmiddel ook voor een beschermend laagje waardoor deze minder vatbaar zijn voor scheurtjes.

Breng holle buttplugs en anker plugs altijd met een zacht duwende beweging naar binnen en zorg dat je niets forceert. Wees niet te snel zodat de kringspier kan wennen aan het gevoel van penetratie. Eenmaal de hals van de buttplug langs de kringspier is, zal de stop voorkomen dat deze verder naar binnen schiet. Een goed gevuld gevoel zal daarna volgen waardoor je verder kan, zoals het gebruik van vloeistoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*